T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / MURATPAŞA - 15 Temmuz Şehitler Anaokulu

Hizmet Standartları

 

Hızla değişen ve gelişen dünyada, Türkiye'nin rekabet edebilir duruma gelebilmesi, Antalya'nın eğitim sektöründe örnek ve model il olabilmesi için çocuklarımız ve gençlerimizin insani ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, yeteneklerini geliştirme mutluluğuna erişebilecekleri okul ortamları oluşturmamız gerekmektedir. Okul ortamları, çocuklarımızın ve gençlerimizin en az 16 yılının eğitim kurumlarında geçtiğini göz önünde bulundurursak daha bir önem kazanmaktadır.

Okullarımızın bu ortamları oluşturması, kalıcı ve sürdürülebilir başarıyı elde edebilmesi, öğrenci, veli ve diğer paydaşlarına sunduğu hizmetlerde fark yaratarak verimliliğini ve etkinliğini arttırabilmesine bağlıdır. Türkiye'nin dünya ile rekabet edebilmesi nitelikli insan yetiştirmekten geçmekte ve bu konuda en büyük sorumluluk eğitim kurumlarına düşmektedir.

 Bu farkın yaratılabilmesi ve sorumluluğun yerine getirilebilmesi,

 ·       Okulun tüm paydaşların katılımını sağlamayı,

 ·       Kaynak yaratmayı ve kaynakları etkin ve verimli kullanmayı,

 ·        Sorunun değil, çözümün parçası olmayı,

 ·       Yeni stratejiler geliştirmeyi ve değişim yaratmayı zorunlu hale getirmiştir.

 Bu temel yaklaşımdan hareketle, okulumuzda "yeni stratejiler geliştirerek" ve "değişim yaratmak" anlayışıyla yola çıktık devam edeceğiz. Temel felsefemiz "başarı için değişimi yakalamak değil, değişim başlatmak"  olacaktır. Hiç şüphe yok ki hizmet standartlarımızı paydaşlarımızın katkısı ve desteği ile en ileri seviyeye taşıyacağız. Değişime ve yenileşime verdiği destekten dolayı tüm paydaşlarımıza teşekkür.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Aslı KANBİR

                                                                                                                                                                                                        OKUL MÜDÜRÜ

 

 

                                                                                                                                                                                                                                          

17-11-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.11.2019 - Güncelleme: 26.01.2022 14:56 - Görüntülenme: 695
  Beğen | 28  kişi beğendi